Om Friendship Garden

Vad innebär Friendship Garden?

Friendship Garden är ett paket för 10-personer med reserverad gräsyta på DreamVille campingen. I paketet ingår campingplats och entréarmband till Tomorrowland. Området är enklare inhägnat med snöre runt om. Ett partytält i mitten av ert reserverade område ingår per paket. Detta är förmonterat när ni anländer.

Friendship Garden är ofta uppskattat då man kan reservera flera områden för olika sällskap och på så sätt bli en stor familj i närheten av varandra.

Besökare på Friendship Garden

Fördelar / nackdelar med Friendship Garden?

Friendship Garden är ett populärt alternativ för större sällskap som åker. Genom att boka denna typen av boende så slipper man oroa sig för att trängas bland andra gäster på Magnificent Green campingen. Området är som sagt redan inhägnat och förberett för just er.

Både en fördel och nackdel är att Friendship Garden är ett eget område på DreamVille. Detta innebär att själva Friendship Garden campingen är inhägnad på DreamVille. Vänner etc kan alltså ej hälsa på om de ej valt detta alternativet själva. Samma gäller för alla andra typer av boendepaket som Tomorrowland erbjuder. Har till exempel några av dina vänner bokat Easy Tent så kan de ej hälsa på er inne på Friendship Garden campingen. Givetvis är resten av DreamVille och Magnificent Green tillgängligt så man kan mötas där. Dock försvinner lite av känslan om man är splittrat sällskap om man tex vill hälsa på eller förfesta.

Toaletter och duschar finns tillgängligt på hela området. Dessa är vanligtvis frächare och har mindre köer jämfört med Magnificent Green då andelen folk är mindre per toalett och dusch vilket gör att beläggningsgraden minskar.

Detta paket kostar dock mer än det simplare Magnificent Green per person. Har ni en tight budget så kan det vara vettigare att välja Magnificent Green.

Vad är Spectacular Friendship Garden?

Spectacular Friendship Garden är ett exklusivare paket. Campingen sker fortfarande på samma område som ovan nämnt.

Varje år så förändras Tomorrowlandspaket något men tidigare år så har följande varit inkluderat

  • 10 stolar
  • Tillgång till VIP-läktaren på The Gathering
  • Större reserverad campingyta för ert sällskap
  • Närmare entrén till DreamVille och därmed i sin tur närmare till festivalentrén

Tomorrowlands officiella sida

LÄS MER OM TOMORROWLAND