Om Magnificent Green

Vad innebär Magnificent Green?

Magnificent Green är den vanligaste typen av paket som innefattar camping och entrébiljett. Magnificent Green hyser den största campingytan på DreamVille.

Med detta paket behöver du ta med eget tält och tälten slås sedan upp på en åkern efter anvisning från Tomorrowlands värdar. Paketet är det billigaste man kan boka ifall man vill bo på DreamVille samt ha entrébiljett.

Fördelar / nackdelar med Magnificent Green?

Många besökare väljer Magnificent Green för att det är det billigaste paketet samt även lättast att få tag på. Magnificent Green tar äve upp den största platsen av hela DreamVille vilket innebär att du kommer med tiotusentals andra människor från andra länder. Samtidigt som du kan själv få välja var du vill slå upp ditt tält så kan det vara knepigt att få plats tillsammans. Kommer ni vid olika tidpunkter eller är ett stort gäng så kan det vara knepigt att få en cirkulär yta tillsammans.

På denna DreamVille camping så finns det största utbudet av aktiviteter utanför festivalen. Allt från utsiktplatser, dekorerade barer, restaurang, gym till shoppingområdet som hyser bla LIDL och frisörer.

Förfesten som äger rum på torsdagen är även i nära anslutning till denna typ av paket. Tillammans med Friendship Garden paketet så är detta i nära anslutning till allt ovanstående.

LÄS MER OM TOMORROWLAND