Project Description

Kort historik om Coretours

Coretours logotype

Coretours är en resebyrå som anordnar resor inklusive entrébiljett till Tomorrowland och andra EDM-festivaer. Sedan starten 2010 har Coretours arrangerat resor till otaliga destinationer i Europa men med störst fokus på Nederländerna, Belgien och Tyskland.

Coretours anordnar resor med buss och flyg. Coretours vision är att anordna resor som sticker ut i mängden och vara mer än ett bolag som bara tar en från A till B. Vi försöker att göra våra resor och vår vistelse på campingarna så underhållande som möjligt med ett flertal aktiviteter.

Coretours 💗 Tomorrowland

Gruppfoto mainstage Tomorrowland

Coretours har varit officiell resepartner med Tomorrowland sedan 2016. Varje år tar vi hundratals resenärer till Tomorrowland och DreamVille för att uppleva en av världens bästa festivaler.

I våra resepaket till Tomorrowland så ingår alltid Full Madness Pass eller Comfort Pass – valet är ditt. Förutom möjligheten att välja typ av armband så erbjuder vi även olika boenden.

2019 erbjöd vi bland annat

  • Magnificent Green
  • Friendship Garden
  • Easy Tent

Vi försöker alltid att erbjuda så bra valmöjligheter som möjligt till vad våra resenärer efterfrågar.

Transsportsätten vi erbjuder är buss och flyg. Beroende på dina preferenser och budget så är valet ditt vilken typ av transsportmetod du vill använda. I samtliga typer av transsportsätt ser vi till att du kommer till och från festivalenentrén.

Fördelarna att resa med Coretours

Coretours resenärer på Tomorrowlands flygplats
Gruppfoto över Coretours resenärer med buss till Tomorrowland
  • Du får träffa likasinnade människor som brinner för samma musik och festival som du.
  • Vi tar dig från din upphämtningsplats ända fram till festivalentrén. Det är bara att luta sig tillbaka.
  • Vi samarbetar med festivalarrangörerna så vi ofta har special camping eller kan erbjuda extra tjänster som förhöjer din rese- och festivalupplevelse.
  • Du har alltid någon reseledare du kan vända dig till om problem uppstår eller ifall du bara har lite frågor. Våra reseledare är erfarna festivalgoers.
  • Beroende på om du reser med buss eller flyg så ser våra aktiviteter olika ut. Vid bussresa så stannar vi tex alltid och gränshandlar på färjan eller i tyskland så att du kan fylla på ditt dryckesförråd. Detta och flera andra aktiviteter som dj och tävlingar gör att resorna är underhållande.
  • Möjlighet till att ladda din elektroniska utrustning om du reser med bussen.
  • Möjlighet att ta med extra bagage ifall du väljer buss som transsportsätt.

LÄS MER OM TOMORROWLAND