Project Description

Om Dreamville

DreamVille är festivalens egna stad och här händer det verkligen grejer, från tidig morgon till sent på natten. Här möter du människor från världens alla hörn och har du inte upplevt den fantastiska stämningen som erbjuds är det verkligen dags! DreamVille öppnar sina portar redan på torsdagen vilket innebär att du får ytterligare en dag fylld av magi, detta då själva festivalen varav mellan fredag och söndag.

Får du inte nog av tre dagars festande på själva festivalen anordnas en stor förfest på torsdagen. Du kan inte missa scenen eller de runt 30 000 som är där för att sparka igång denna magiska helg! Vanligtvis drar förfesten igång runt eftermiddag och under åren har artister som Afrojack, Hardwell, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike samt Lost Frequencies uppträtt.

Precis bredvid förfestscenen finner du DreamVille-market och här finns en rad olika butiker vilka alla har långa öppettider, från tidig morgon till sen kväll…natt… Vad sägs om en egen matbutik där du kan handla bland annat kött, baguetter, pålägg, juice, vatten, yoghurt, frukt och grönt eller tandborste och tandkräm. Butiken kan jämföras med en mindre Ica eller coop-butik!

På marknaden hittar du även Tomorrowlands egna merch-butik fylld med bl.a. t-shirts, kepsar och smycken. Du finner även ett bageri, en radiostation som spelar musik dagarna i ända, butik med campingprodukter om du nu glömt packa ner något och även en liten hörna där du för en billig peng kan låna en powerbank så att du kan ladda din mobiltelefon. Och skulle du även vilja piffa till dig lite extra har de även en frisör samt make-up salong. Allt sida vid sida.

Men tänk på att allt är väldigt populärt och köerna blir snabbt långa, i synnerhet till matbutiken. Vidare finner du även matstånd från världens alla hörn; asiatiskt så som sushi eller kyckling med nudlar, hamburgare, pizza och pasta. Även denna lista kan göras lång och du kommer utan tvekan hitta något som faller dig i smaken. Och när du vaknar efter en tuff natt kan du bara glida hit och beställa müsli, toast, pannkakor, belgiska våfflor eller varför inte frozen yoghurt till frukost? Och skulle det vara som så att du skadat dig eller fått i dig för mycket av något; tveka inte att besöka deras medic-tält. De är oerhört professionella, vänliga och hjälper dig att komma på fötter igen så att du kan fortsätta njuta av festivalen. Medic-tälten finner du i princip överallt på såväl de olika campingområdena samt inne på festivalen.

Det finns olika boendepaket för DreamVille. Du kan läsa mer om de vanligaste paketen Magnificent Green, Friendship Garden och Easy Tent nedan.

Magnificent Green

Magnificent Green campingen

Magnificent Green är Tomorrowlands standardpaket. I detta standardpaketet så får du tillträde till den ordinarie DreamVille campingen samt entrébiljett / armband i form av Full Madness Pass eller Comfort Pass.

Friendship Garden

Friendship Garden camping foto på Tomorrowland

Friendship Garden är ett paket för 10-personer där man får campa på en särskild camping. Friendship Garden innebär att man har ett reserverat område för 10 personer i ett inhägnat område. I paketet ingår Full Madness Pass eller Comfort Pass.

Easy Tent

Easy Tent fotografi på Tomorrowland

Easy Tent är en form av lyxigare paket på Tomorrowland. I ett Easy Tent paket så ingår ett förmonterat Tomorrowland tält med sovsäck och luftmadrass. Easy Tent campingen ligger dessutom mycket närmare festivalentrén än Magnificent Green och Friendship Garden. Full Madness Pass eller Comfort Pass ingår i detta paket.

The Gathering

Easy Tent fotografi på Tomorrowland

The Gathering är Tomorrowlands officiella förfest. The Gathering äger rum för alla som anländer på Torsdagen och som har köpt ett paket där entré till DreamVille ingår.

LÄS MER OM TOMORROWLAND