Project Description

Tomorrowland biljetter

Varje år så söker miljontals människor efter Tomorrowland biljetter och armband. Efterfrågan är högre än vad Tomorrowland klarar av att erbjuda. Totalt besökar ca 400 000 människor festivalen varje år, 200 000 per helg. På grund av den höga efterfrågan så säljer festivalen slut väldigt fort och många blir utan armband och biljett.

Ifall man vill höja chanserna avsevärt att få tag i ett resepaket till Tomorrowland med entré, camping/boende samt resa så bör man vända sig till en officiell resepartner. Coretours är en officiell partner för Skandinavien och tillhandahåller reser till Tomorrowland sen flertalet år tillbaka. För att öka dina chanser att få ett paket med Coretours så bör du förregistrera dig. Förregistreringen är ingen garanti men det gör att du får tillgång till deras biljettsläpp före det ordinarie.

Full Madness Pass

Tomorrowland Full Madness Pass Bracelet and Treasure Chest

Full Madness Pass är den ordinarie entrébiljetten till festivalen. Armbandet ger dig tillgång till vanliga festivalområdet.

Comfort Pass

Tomorrowland Comfort Pass and Treasure Chest

Comfort Pass ger dig tillgång till VIP / Comfort läktare på mainstage samt fyra andr scener inne på festivalområdet samt på DreamVilles läktare.

LÄS MER OM TOMORROWLAND